tiistai 25. elokuuta 2015

Uudet tuulet

Heippa heihei!
Ensimmäinen postaus uudessa blogissa! Siistiä!
En tiedä tuleeko kukaan tätä lukemaan, mutta itseäni on kutkuttanut pitkään lifestyle-bloggaaminen ja päätin vihdoin sellaisen perustaa kun nimenkin ovelasti keksin!

Yksi syy myös miksi päädyin luomaan tämän blogin on, että hain yliopistoni blogiin opiskelijablogistiksi. Noh, tänään sieltä tuli sähköposti, että valinta ei kohdistunut minuun, mutta haeppa ihmeessä ensivuonna uudelleen jos silloin järjestään haku! Saas nähdä kiinnostaako se, sillä olen sen verran katkera ihminen että voi olla että en todellakaan hae, haha.

Ehkä tähän väliin olisi myös hyvä kertoa siitä kuka ihme minä oikein olen?
Käytän netissä nimeä "Kifia", se on yhdistelmä parhaalta ystävältäni saadusta lempinimestä "Kimmy" ja toisesta nimestäni, joka on "Sofia". Käytin pitkään nimeä Kimmy netissä, mutta ikää tullessa lisää kyllätyin siihen ja halusin uuden nimen käyttööni, joten tässä sitä kuljetaan nimellä Kifia. Googlettamalla varmaan minusta löytyy yllättävän paljon matskua, haha.


Siinä teille myös vähän naamastani kuvaa. Kuten ehkä voitte havaita, olen nainen. Ikää minulla on (jo kauheat) 23-vuotta. Tällä hetkellä asustelen Lapin pääkaupungissa, sillä tosiaan opiskelen Lapin yliopistossa. Mitäkö opiskelen? Pääaineenani on vaatetussuunnittelu ja sivuaineenani on tällä hetkellä valokuvausta. Olen nyt hakenut opiskelemaan toisena sivuaineenani sisustus- ja tekstiilimuotoilua, mutta saas nähdä käykö samalla tavalla kuin tuon blogisti-jutun kanssa. Se olisi ainakin niin mun tuuria!

Mitäkö tässä blogissa tullaan sitten näkemään?
Haluan pitää tämän blogin teemarajauksen avoinna, eli en itsekkään vielä tiedä mitä kaikkea tänne tulen postaamaan. Voi olla, että välillä on huonoja päiviä ja avaudun jostain, tai sitten vain postailen tekemisistäni. Tykkään myös tehdä vaatteita ja sisustusjuttuja vapaa-ajallani, eli ainakin jotain sellaista voi odottaa.

Tähän loppuun heitän vielä pari kuvakollaasia, toisessa on hieman alkutalvimaisia valokuvia ja toisessa ensimmäisenä vuotenani suunnittelemiani vaatteita. Niin ja tosiaan siirryn nyt syksyllä kandidaatin tutkinnosta maisteri vaiheeseen, eli muutama vuosi opiskeluja jo takanapäin!
Ensi kertaan!
xoxo, Kifia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain mielessä? Kaikki kommentit ovat tervetulleita!