tiistai 22. maaliskuuta 2016

Herätelläänpäs blogia taas eloon

Onnistuin sitten taas mainiosti "unohtamaan" blogin olemassa olen vain kolmen blogauksen jälkeen. Loisto homma, eiköstä vain?
Tässä on tullut tehtyä vaikka ja mitä ja oma arki on ollut niin täynnä yliopistoa, että kun on otettu rennosti on todellakin otettu rennosti. Nyt olisi kuitenkin varmaan aika taas herätellä tätä blogia eloon, sillä kaipaan kanavaa, johon voisin postailla omista jutuista. Ehkä se myös saattaisi inspiroimaan minua tekemään enemmän ja puhumaan vähemmän.

Koen yleisestikkin, että itselläni on tulossa elämääni uusi vaihe ja asenteeni on muuttunut tässä lyhyen ajan sisällä aika paljonkin. Onko se hyvä vai huono asia, sitä on vielä hankala sanoa. Olen tosin nyt hieman avoimempi kuin aikaisemmin ja kun kävin vähän vanhoja kuvia ja videoita lävitse ymmärsin sen, kuka olen nyt ja ehkä hieman sitä, mitä ominaisuuksia olen menettänyt ja että kuka haluan todella olla tulevaisuudessa. Katsotaan siis miten käy.

Jotta postaus ei olisi aivan kamalan tylsä ilman kuvia, niin tässä pieni blast from the past omien vanhojen kuvien muodossa. Käyn ehkä tällä hetkellä lävitse pientä kriisiä oman tyylini kanssa, toisaalta olen aika tyytyväinen nykyiseen minääni, toisaalta en.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jotain mielessä? Kaikki kommentit ovat tervetulleita!